ELS NOSTRES SERVEISINTRODUCCIÓ

  • Els nostres serveis primordials representen l'essència de la nostra dedicació: el disseny i la fabricació de motlles per injecció de plàstic i la fabricació de matriceria. Aquesta és la columna vertebral de la nostra excel·lència, on la creativitat es troba amb la precisió, i les idees es transformen en realitats tangibles.
  • Però això només és el principi. Més enllà d'aquest nucli, oferim una gamma completa de serveis per enriquir i potenciar els teus projectes. La reparació i modificació de motlles i matrius és la nostra resposta dinàmica a les necessitats canviants de la teva producció. La continuïtat és la nostra promesa, assegurant la mínima inactivitat possible en la vostra línia de producció.
  • A més, aprofitar les nostres màquines d'última generació no és només una oportunitat, sinó una garantia de qualitat. No només les utilitzem per a la fabricació dels teus projectes, sinó que també les obrim a la possibilitat de mecanitzats i peces especials, oferint una versatilitat sense límits.
  • A Motlles Castells, no només som fabricants, som creadors apassionats amb una visió única: fer de cada projecte una obra d'art funcional.

Disseny i fabricació de motlles

Transformem idees en realitat amb dissenys innovadors que donen forma als teus productes plàstics amb precisió i eficàcia.
+

Reparació i posta a punt de motlles

Minimitzem el temps d'inactivitat amb reparacions ràpides i modificacions eficaces, assegurant la continuïtat ininterrompuda de la teva producció.
+

Fabricació de matriceria

Matriceria d'excel·lència, creada amb una mecanització precisa per a resultats excepcionals.
+

Mecanitzats i peces especials

Mecanitzats amb detall i peces especials assegurant que compleixen amb les vostres especificacions
+

Des de 1962

Motlles Castells

Una aposta constant per la innovació i la millora
Image

BENIFIFICARI

MOTLLES CASTELLS, S.L.
Passeig de Sant Joan, 92
08560 Manlleu, Barcelona

Contactar

Passeig de Sant Joan, 92
08560 Manlleu, Barcelona
admin@motllescastells.com
Telèfon d'oficina: +34 93 850 70 82
WhatsApp: pendent
Image
Image
Image