Image

EMPRESAINTRODUCCIÓ


 • Durant més de 50 anys, Motlles Castells SL ha estat a la vanguarda de la fabricació de motlles per injecció de plàstic. La nostra especialització en el sector del packaging, amb un focus particular en la cosmètica i la perfumeria, ens ha convertit en líders indiscutibles.
 • La satisfacció del client és la nostra màxima prioritat. Amb un personal altament qualificat i maquinària constantment actualitzada, aspirem a oferir respostes ràpides i efectives a les teves necessitats. Estem dedicats a la innovació i a adaptar-nos a l'evolució constant del sector, assegurant-nos que les teves expectatives siguin superades en cada pas del camí.
 • Estem compromesos amb la excel·lència, amb la qual cosa no només oferim productes de qualitat excepcional, sinó que també proporcionem un servei personalitzat i orientat a les teves necessitats específiques. La nostra història de més de 50 anys és el testimoni de la nostra perseverança i dedicació a proporcionar solucions de moldeig excepcionals.
 • Confia en Motlles Castells SL per a les teves necessitats de motlles de plàstic. Estem aquí per afrontar els reptes del teu projecte i contribuir al teu èxit continuat en el sector.

INSTAL·LACIONS

 • El nostre parc de maquinària està dissenyat amb l'objectiu de proporcionar eficiència i precisió en cada etapa del procés de fabricació. Això ens permet adaptar-nos amb agilitat als requeriments específics dels nostres clients en el sector del packaging, amb un focus especial en la cosmètica i la perfumeria.

 • Comptem amb màquines de darrera generació, capaces de manejar des de petites produccions personalitzades fins a projectes de gran envergadura, garantint sempre una producció de la més alta qualitat. La nostra inversió constant en tecnologia ens permet abordar els reptes de la producció actual i assegurar-nos que els nostres clients rebin productes que compleixin o superin les seves expectatives.
 • CENTRES DE MECANITZATS
  Centres de mecanitzats.
  TORNS I FRESADORES CONVENCIONALS
  Centres de mecanitzats.

  BENIFIFICARI

  MOTLLES CASTELLS, S.L.
  Passeig de Sant Joan, 92
  08560 Manlleu, Barcelona

  Contactar

  Passeig de Sant Joan, 92
  08560 Manlleu, Barcelona
  admin@motllescastells.com
  Telèfon d'oficina: +34 93 850 70 82
  WhatsApp: pendent
  Image
  Image
  Image