20231980

Mou per comparar les imatges

HISTÒRIAUna Empresa familiar

  • Amb una trajectòria que s’estén a través de tres generacions, l’empresa familiar Motlles Castells té les seves arrels a l’any 1962 sota el nom d’Estampacions Metàl·liques Castells. Des dels seus humils inicis enfocats en l’estampació d’envasos, l’empresa va anar evolucionant combinant l’estampació amb la matriceria.
  • En una fase posterior de la seva història, Motlles Castells va prendre una decisió estratègica significativa abandonant la part d'estampació per centrar-se exclusivament en el disseny i la mecanització de motlles i matrius, una transició que va donar pas a l'actual companyia que coneixem avui.
  • A través dels anys, Motlles Castells ha deixat una empremta en diversos sectors, incloent l'alimentari, la filatura i l'automoció, però la seva especialització actual es troba en el món de la cosmètica i la perfumeria.
  • En una aposta constant per la innovació i la millora, Motlles Castells ha invertit en la modernització i l'ampliació de la seva maquinària en els últims anys. Aquesta dedicació a l'actualització tecnològica no només ha situat l'empresa a l'avantguarda del sector, sinó que també ha establert una base sòlida per respondre amb èxit a les demandes canviant de la indústria cosmètica i perfumeria. La seva història, impulsada per la dedicació a la qualitat i la visió de futur, és un testimoni de l'èxit continuat de Motlles Castells en el món del disseny i la producció de motlles i matrius.
0
Clients Satisfets
0
Projectes Dissenyats
0
Operaris
0
Anys d'Experiència

Taller 1970

Taller 1980

Taller 2023

Taller 2023

BENIFIFICARI

MOTLLES CASTELLS, S.L.
Passeig de Sant Joan, 92
08560 Manlleu, Barcelona

Contactar

Passeig de Sant Joan, 92
08560 Manlleu, Barcelona
admin@motllescastells.com
Telèfon d'oficina: +34 93 850 70 82
WhatsApp: pendent
Image
Image
Image